labdarúgás

2018.07.27. 11:53

Kiskunfélegyházán az edző maradt, a keret és a cél változott

A Kiskunfélegyházi HTK megyei első osztálban szereplő labdarúgó felnőtt csapata majd két hete kezdte meg a felkészülését a 2018/2019-es szezonra.

Vincze Miklós

Koncz Zsolt, játékos-edző

Forrás: Petőfi Népe

Miután a legnagyobb riválisok, tavaly a Duna Aszfalt Tiszakécske, az idén pedig a Kecskemét följebb lépett a megye egyből, az idén Félegyházán az a vezetőség azt a célt tűzte ki a csapat elé, hogy végig versenyben legyen a bajnokság első helyéért. Ennek érdekében már több minőségi igazolást is végrehajtottak, és még várhatók további változások. Az egyik nagy visszatérő Némedi Norbert, aki ezúttal játékosként igyekszik majd öregbíteni Félegyháza és a KHTK hírnevét.

A versenyképes félegyházi foci fenntartása mellett Koncz Zsolt vezetőedző a helyi utánpótlás korú játékosok fejlesztését, esetleges beépítését is szem előtt tartja, ezért néhány fiatal játékossal is kiegészült a huszonhat fős keret, amely heti négy foglalkozással (edzések és edzőmeccsek) készül a bajnoki rajtra. Érkezett még a klubhoz Nagy Dániel és S. Juhász Tamás a KEcskeméti LC csapatától. Érkezett Gajdacsi Mátyás és Bárkányi Bence, ők eddig a Bordány SK csapatát erősítették. A már említett Némedi Norbert Hetényegyházárl tért vissza Kiskunfélegyházára. Bábi Zalán Hódmezővásárhelyről, Magyar Imre pedig a Nyárlőrinc LSC-től érkezett Móra Ferenc városába. Távozik a csapattül Vojtovics ákós, ő külföldi, illetve Huszka Milán, ő pedig egy budapesti munkalehetőség miatt, Lőrincz Bence pedig a Szentesi Kinizsi csapatához igazol.

Koncz Zsolt, játékos-edző
Forrás: Petőfi Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában