Előadás

2023.07.08. 13:50

A Margit-sziget is lehet Párizs, ha a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata úgy dönt

Szombat este nyolckor lesz a Margitszigeti Színház és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közös szabadtéri bemutatója, melyen mindenki Párizsban érezheti magát.

Orosz Fanni Flóra

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

Ahol a család van, ott van az otthon – tartja a mondás. Ahol pedig a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata van, ott mindenhol Párizs van. Szombat este nyolckor mutatja be a kecskeméti társulat a Luxemburg grófja című darabot, ezúttal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Már napokkal korábban is fokozták a türelmetlenséget a darab színészei rövid kedvcsináló videókkal, de végre nem kell tovább várni, és egy egészen különleges párizsi élményt élhetnek át azok, aki szombat este a szigetre látogatnak. A Szente Vajk rendezésében látható darabban többek között ott lesz Bori Réka (Angele Didier), Koltai-Nagy Balázs (Luxemburg grófja), de a cselekmény mókamestere és egyben elengedhetetlen mozgatórugója, Sir Basil, azaz Járai Máté is színpadra lép.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!