Kecskemét

2019.03.11. 09:34

A szabadidőközpont téli arcát mutatták meg a fotókon

Téli álom a szabadidőközpontban címmel hirdetett fotópályázatot a Hírös Sport Nonprofit Kft., melyben az alkotók a szabadidőközpont téli arcát mutathatták be alkotásaikon.

Horváth Péter

Réti Attila, Tokai Eszter és Szenes Márton

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Horváth Péter

A fotókat január elejétől február végéig várták, mialatt 20 pályázótól 56 pályamű érkezett. A pályázat díjátadóját pénteken tartották a Benkó Zoltán Szabadidő Központban. A közönségdíjat Réti Attila vehette át Tükörkép című művéért, melyre 254 szavazat érkezett, míg Tokai Eszter Hóesésben ül című fotográfiájáért a szabadidőközpont különdíjában részesült.

Réti Attila, Tokai Eszter és Szenes Márton
Fotó: Horváth Péter / Petőfi Népe

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a pályázat nyerteseit, és átadta a díjakat. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy az évszakos fotópályázat abba a törekvésükbe illeszkedik, melyben szeretnék megmutatni a szabadidőközpont sokféle arcát. A különdíjas alkotás kiválasztásakor lényeges szempont volt, hogy a szabadidőközpont egyik közkedvelt pontját, egy kiépített bográcsozóhelyet ábrázol.

A fotópályázat tavasszal is folytatódik, április 15. és május 19. között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!