Beruházás

2024.04.05. 17:18

Új, többfunkciós raktárral bővült a halasi református futball club

Jelentős vállalkozói támogatással, szülői segítséggel és saját forrásból épített egy új, többfunkciós raktárt a Szilády RFC a Bundzsák Dezső Sportközpontban lévő telephelyén. A beruházás 13 millió forintba került és a sportfelszerelések mellett az egyesületi kisbuszoknak is fedett helyet biztosít majd.

Pozsgai Ákos

A különböző sport foglalkozásokhoz szükséges felszerelések és eszközök, pályatartozékok elhelyezését szolgálja majd az a többfunkciós raktárépület, amelyet a Bundzsák Dezső Sportközpontban avatott fel Fülöp Róbert polgármester Fodor Tamás, a Szilády RFC elnöke és Vincze Attila sportigazgatóval közösen. A létesítmény egy korábbi raktárépület kibővítésével, részben vállalkozói támogatással, szülői segítséggel és saját forrásból valósult meg.

Átadták a raktárépületet
Fotó: Kapott fotó

Vincze Attila önkormányzati képviselő, a Szilády RFC sportigazgatója az összefogás fontosságát hangsúlyozta a raktárépület ünnepélyes átadóján, ahol kiemelte, hogy a beruházás kivitelezésében a Halasi Városgazda Zrt. volt segítségére az egyesületnek. Szólt arról is, hogy további fejlesztéseket terveznek.

Fülöp Róbert polgármester azt hangoztatta az átadón, hogy az évtizedben jelentősen megújult a Bundzsák Dezső Sportközpont, ahol több beruházás is megvalósult a sportegyesületek és az önkormányzat sikeres együttműködésének, valamint jelentős kormányzati és sportszakági támogatásoknak köszönhetően.

Az átadási ceremónia keretében együttműködési megállapodást írt alá Fodor Tamás, a Szilády RFC elnöke és Molnárné Gép Anikó, a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület elnöke, aki szervezetük nevében 100 ezer forint értékű adományt is átvehetett a református futball club elnökétől.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában