Állatvédelem

2024.04.12. 17:30

Örökbefogadó- és adománygyűjtő napot tartanak a bajai kutyamentők

A Miller’s Cafe & Bar Baja és a Karám Gourmet Burger Baja közös szervezésében örökbefogadó és adománygyűjtő napot tartanak szombaton a Halászparton. Az eseményen a Jeromos Állatmentő és Természetvédő Egyesület telephelyén gondozásban lévő kutyákat lehet majd örökbe fogadni, illetve az önzetlen adományozok segítségére is számítanak a szervezők.

Márton Anna

Az érdeklődők a Jeromos Egyesület önkénteseinek segítségével betekintést nyerhetnek az állatotthon mindennapjaiba, információkat kaphatnak az örökbefogadás menetéről, az ideiglenes befogadásról, és a felelős kutyatartásról. A szervezők jó minőségű száraz- vagy konzerv tápot, tisztítószereket, fekhelyeket, kutyaházakat, jutalomfalatokat, kutyajátékokat fogadnak szívesen azoktól, akik támogatni szeretnék az állatvédők munkáját. 

örökbefogadás, kutya, állatmentő
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Az örökbefogadó- és adománygyűjtő nap szombaton 14 órakor kezdődik, de aki adományozni szeretne, már előbb is átadhatja felajánlásait a helyszínen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában