Baon podcast

2024.01.15. 12:38

Igazi sikersztori a kecskeméti édesanya fogyása – podcast

Igazi sikertörténetéről, vagyis a csaknem 50 kilós fogyásáról mesélt Lendér-Ribár Andrea a Rádió1Gong Téma című műsorában.

Orosz Fanni Flóra

Lendér-Ribár Andrea

Forrás: Kapott fotó

Korábban mi is beszélgettünk a kecskeméti anyukával, aki elárulta, hogy a sikeres fogyáshoz nem kell semmilyen csodaszer, csak hatalmas akarterő és kitartás. Az ő története is újévi fogadalomként indult, viszont kitartása már évek óta töretlen, az eredményei pedig magáért beszélnek. Andi megelégelte, hogy folyton nagyobb és nagyobb ruhákat vesz, hogy nem érzi jól magát a bőrében, és ezért a családja körében sem tudott már az lenni, aki korábban.

Ezúttal a Rádió1Gong Téma című műsorában osztotta meg sikere titkát és mesélte el történetét. Célja azon túl, hogy óvja a saját egészségét az, hogy más, hozzá hasonló nőknek is segítsen az életmódváltásban. Andi csaknem 50 kilós fogyása motiváló lehet mindazok számára, akik eddig csak gondolkodtak a változáson. Részletek az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában