Válogatás

2023.12.31. 15:48

Prima díjátadón, háztűznél és tűzoltófutáson is jártunk novemberben – videókkal

Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány érdekes videót 2023 novemberéből.

Baon.hu

Fotó: baon.hu

A kecskeméti tűzoltók október 17-én vették birtokba a Külső-Szegedi úti modern komplexumot, maguk mögött hagyva a városközponti Lechner Ödön utcában álló régi laktanyát. A fizikai átköltözés már megtörtént, de a szimbolikus elválást novemberben ejtették meg a tűzoltók: a Hazafutás keretében az önként jelentkező katasztrófavédelmisek elfutottak a régi laktanyától az új épületkomplexumig, jelképesen is elhagyva régi „otthonukat”.

Tűz ütött ki egy családi házban Jánoshalmán, a Tópart utcában november 30-án. A kiskunhalasi hivatásos és jánoshalmi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. 

November 30-án rendezték meg a 18. vármegyei Prima díjátadó gálaestet Kecskeméten, a Four Pointy by Sheraton Hotelben, ahol a 10 kategóriagyőztes közül hárman kapták meg a rangos elismerést. Idén a tudomány, a színház és a sport kategóriák győztesei vitték haza a Primát. A legtöbb közönségszavazatot begyűjtőnek is átadták a Prima Közönségdíjat. Díjazták még az év nagyvállalatát, az év vállalkozását és családi pincészetét is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában