Összefoglaló

2023.12.24. 15:42

Parádés kapura lövés, teknősbékamenés és versutca – válogatás áprilisi videóink közül

Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány érdekes videót 2023 áprilisából.

Baon.hu

Fotó: baon.hu

Kiskunhalason áprilisban gyűjtötték a szétdobált hulladékot a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében. A halasi önkormányzat és a helyi civil szervezetek idén is csatlakoztak a programsorozathoz. Az önkéntesek a több száz zsák összegyűjtött hulladék mellett, teknősbékákat is mentettek a rapsicok hálójából a Dong-ér csatornán.

A Bácsbokod a Tataházát fogadta április 8-án és győzte le 5–1 arányban. A szurkolók nem csak a góloknak tapsolhattak, hanem Kiss Patrik parádés megoldásának is, aki ollózásból találta el a felső lécet a jobb felső saroknál. 

„Versutca” nyílt az ötszáz lelket sem számláló faluban, Kéleshalmán áprilisban, a költészet napja alkalmából. Az akció szervezője Schaffer Ágnes könyvtáros volt, aki arra kérte a település lakosait – óvodásokat, iskolásokat felnőtteket egyaránt –, hogy kedvenc versüket osszák meg a közösséggel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában