Csalás

2024.05.13. 08:51

Sokba került az alkalmi légyott a mátételki férfinek

Hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról.

Tapodi Kálmán

Egy mátételki férfi egy szexuális szolgáltatást kínáló fiatal hölgyet hívott találkozóra május 6-án hajnalban. A randevúra néhány órán belül sor került, a légyottot követően pedig a kuncsaft pénzt utalt a nőnek a szolgáltatásért cserébe a telefonjáról. A férfi felajánlotta partnerének, hogy hazaviszi kocsival és menet közben a nő egyik ismerőse is csatlakozott hozzájuk. Útjuk azonban a tervezettnél hamarabb véget ért: a nő megkérte a sofőrt, hogy álljon meg az egyik dohányboltnál, majd a társával együtt kiugrottak az autóból és elszaladtak. A sértett csak ezután vette észre, hogy az útközben felügyelet nélkül hagyott mobiltelefonján aktív az internetes bankfiókja, ahonnan 4 millió forintoss utalást végeztek. Az esetről a károsult értesítette a bácsalmási rendőröket, akik hamar beazonosították a férfi alkalmi ismerősét. A 24 éves nőt május 7-én elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a csalás miatt. A nyomozóknak sikerült a jogtalanul elutalt összegből 3,7 millió forintot egy bankszámlán lefoglalni – számolt be a vármegye rendőrsége.

légyott, csalás, kék hír
Sokba került az alkalmi légyott a mátételki férfinek
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában