Bringás reggeli

2024.05.15. 07:01

Több mint kétszázötven kakaós csigát osztottak szét a kerékpárosoknak Halason – galériával, videóval

A halasiak is csatlakoztak a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli akciójához, a Halasi Városmenedzser Kft. munkatársai kakaós csigával és gyümölcslével várták kedd reggel 7 órától a kerékpárosokat a Bethlen Gábor téren.

Pozsgai Ákos

A Magyar Kerékpárosklub 2007 óta kampányol azért, a biztonságos közlekedésért és a bringázás népszerűsítéséért. A 2024-es Bringázz a munkába kampány jelmondata: Hass a környezetedre! Kiskunhalason is nem pusztán a magas üzemanyagárak, miatt ülnek egyre többen kerékpárra, hanem mert egészségesebb és környezetkímélőbb kerékpáron közlekedni.

Kerékpár, reggeli
Egyre többen közlekednek kerékpárral Kiskunhalason
Fotó: Pozsgai Ákos

A kerékpárosok közössége a Halason is egyre erősebb, miközben egyre több családot látni a kerékpárutakon. A szülők és a gyerekek közül is egyre többen járnak kerékpárral dolgozni, illetve iskolába.

A kerékpárosok közössége a városban is egyre erősebb, miközben egyre több családot látni a kerékpárutakon.

A Bringázz a munkába! kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával valósult meg, Kiskunhalason a Halasi Városmenedzser Kft. és a Halasi Bringabarát Klub közreműködésével. A szervezők több mint kétszázötven kakaós csigát osztottak ki a kerékpárosok között.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában