Csefi Night Run

2023.10.29. 15:13

Éjszaka rótták a kilométereket a futók a Sugovica-parton – galériával

A bajai Sugovica-parton, a holdfény és a csillagok világítása mellett rendezte meg a Cselekvő Fiatalokért Egyesület az első Csefi Night Run elnevezésű éjszakai futást pénteken.

Márton Anna

Fotó: Beküldött fotó

A résztvevők a Petőfi szigetről rajtoltak. Nem verseny volt, tehát nem volt időmérés, mindenki a saját tempójában futhatott, akár sétálhatott is. A program során a résztvevők öt kilométeres távot teljesítettek, a felénél frissítőpont várta őket. A szervezők a célba érkezőket emlékéremmel díjazták, frissítő vízzel és müzliszelettel is kínáltak minden résztvevőt. 

Az éjszakai futás varázsát és a mozgás örömét szeretné népszerűsíteni a Cselekvő Fiatalokért Egyesület az eseménnyel. A civil szervezet szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a futás egy csodálatos módja az egészséges életmód fenntartásának és az összetartozásnak. S, ha mindez éjszaka történik, egy teljesen egyedi és izgalmas élményben lehet részük a futás szerelmeseinek, amit szeretnének megosztani a résztvevőkkel.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában