Kiemelt program

2023.10.22. 07:01

A Nemzeti Vágta kiválóságai hintón vonultak be Kecskemét főterére – galériával

A Nemzeti Vágta Kecskemét és térségének kiválóságait szombaton egyszerre, együtt láthatta a közönség. Tóth Tamara, Csíki Árpád, Nagy Gábor és Rozs Anna Júlia hintóval vonult be Kecskemét főterére.

Sebestyén Hajnalka

Hintóval érkeztek a Nemzeti Vágta kiválóságai Kecskemét főterére

Fotó: Bús Csaba

Már javában zajlik a XVIII. Őszi Helyi Termék Ünnep – Aranyhomok Portéka Vásár Kecskeméten, melynek egyik kiemelt programja volt szombat délután a Nemzeti Vágta győzteseinek hintós bevonulása.

Kecskemét lovasa, Tóth Tamara nyerte a 2023-as Nemzeti Vágtát Galaxy nevű lovával, aki immáron négyszeres Vágta-bajnok. Galaxy és Tamara trénere, Molnár Gyöngyi és a csapat tulajdonosa, Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke.

A megmérettetésen a térségi településekről indulók is szép eredményekkel szerepeltek. 4. helyezett lett Szentkirály lovasa, Csíki Árpád Lord Black nevű lovával, és Helvéciáról 2. helyen végzett Nagy Gábor Köncsögi Ménes fogatával. A kishuszárok vágtáját Szentkirály versenyzője, Rozs Anna Júlia nyerte Nárcisz nevű lovával.

A fogatot dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő is fogadta. A program pódiumbeszélgetéssel zárult, ahol sok érdekességet megtudhatott a közönség. 

Napközben a főtéren felállított Nemzeti Vágta pavilonban a lovasverseny ereklyéit is láthatták az érdeklődők. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában