Jótékonyság

2023.09.25. 11:12

Több százezer forint gyűlt össze a kecskeméti 24 órás masszázson – videóval

Szombat reggeltől vasárnap reggelig tartott a jótékonysági masszázs a kecskeméti EYVA Házban.

Orosz Fanni Flóra

Összesen 83 embert masszíroztak a 24 óra alatt

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Az esemény főszervezője Vargáné Nóra shiatsu-gyógyász volt, aki elárulta, hogy több szempontból is különleges volt az idei alkalom. Minden évben kiállnak a jó ügy érdekében, és felajánlják szolgálataikat egy-egy alapítvánnyal összefogva.

A rendezvény évről évre más-más településekre vándorol, de kezdeményezés jubileumi 10. évfordulóját Kecskeméten ünnepelték. Korábban, 2016-ban is jártak már a hírös városban, akkor is nagy sikere volt, de idén minden elképzelésüket felülmúlta a befolyt összeg, amit ezúttal az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítványnak ajánlottak fel. Egy teljes napon keresztül, megállás nélkül, öt matracon folytak a kezelések, összesen 83 embert masszíroztak a 24 óra alatt, illetve óránkénti egészségmegőrző átmozgatást is tartottak.

Az ünnepélyes átadásra vasárnap reggel 9 után került sor,  ahol csaknem 450 ezer forint gyűlt össze. Az alapítvány elárulta, hogy ebből az összegből több, mint 10 családnak tudnak segíteni talpra állni, az iskolakezdési anyagi nehézségek után.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában