Hírös Hét Fesztivál

2023.08.28. 18:13

Terápiás és vakvezető kutyák munkáját mutatták be a kecskeméti Lions-klubok

A három kecskeméti lions klub és a Hungária Hovawart Klub Tenyésztő és Segítőkutyás Egyesület közös programot tartott a Hírös Hét Fesztiválon.

Sebestyén Hajnalka

A programra meghívták a Hungária Hovawart Klub Tenyésztő és Segítőkutyás Egyesületet is

Forrás: Lions-klub

A Digital Lions Club, az Első Kecskeméti Lions Club és a Kecskeméti Szent László Lions Club szombaton és vasárnap délután közös megmozdulást szervezett. A Hírös Héthez kapcsolódva Kecskeméten, a Nagytemplom előtti standjukon többféle programot kínáltak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Kisfilmeken mutatták be a három kecskeméti klub több évtizedes jótékonysági tevékenységét, beszélgetésekkel, kérdőívekkel hívták fel a figyelmet a digitális világ felé történő egyre nagyobb függőségünk veszélyeire, valamint a cukorbetegség kockázatát felmérő kérdőíveket is kitölthettek az érdeklődők. 

A programra meghívták a Hungária Hovawart Klub Tenyésztő és Segítőkutyás Egyesületet is, akik révén a terápiás és vakvezető kutyák munkáját ismerhették meg a standra látogatók. 

Forrás: Lions-klub

A gyerekeket is várták, akik logikai játékokkal játszhattak, a kicsik pedig lufikkal és a kutyákkal való barátkozás örömével gazdagodva folytathatták útjukat a Hírös Hét Fesztivál program kavalkádjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában