Képzések

2023.08.02. 14:55

Pótfelvételi: a bajai főiskola várja a hallgatókat

Elindult a pótfelvételi eljárás. Az Eötvös József Főiskola várja az idén szeptemberben induló képzéseire a jelentkezőket, az intézmény az önköltséges mellett állami ösztöndíjas helyeket is kínál.

Márton Anna

Az intézmény az önköltséges mellett állami ösztöndíjas helyeket is kínál

Forrás: Beküldött fotó

Akik első körben nem kerültek be a felsőoktatásba, újabb eséllyel élhetnek. Fontos tudnivaló, hogy a főiskola a 2023-as pótfelvételi eljárásban sem kér emelt szintű érettségit.

Az Eötvös József Főiskola (EJF) magas szakmai színvonalon végzi a jövő pedagógusainak – tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők – képzését. A főiskolán nagy hagyománya van a nemzetiségi oktatásnak, a pótfelvételi eljárásban a tanító alapszak német vagy cigány/roma nemzetiségi szakiránnyal, az óvodapedagógus alapszak német vagy horvát nemzetiségi szakiránnyal is elérhető. A gazdasági és az üzleti élet iránt érdeklődők gazdálkodási és menedzsment alapszak, illetve gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés közül választhatnak.

A pótfelvételi során már csak egy képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel az általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe. A pótfelvételi jelentkezés beadási határideje: 2023. augusztus 6., éjfél. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a felvi.hu oldalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában