Utazás

2023.08.21. 18:02

Életre szóló élményben volt részük a csávolyi diákoknak

Rendszeresen vesz részt pályázatokon, versenyeken kultúra, sport területén a csávolyi Nemesné Schmidt Erika tanítónő tanítványaival. Ezúttal nyereményük egy életre szóló élményt jelent.

Rab Rita

Nemzeti Atlétikai Központ lelátóján szurkoltak a gyerekek

Fotó: Nemesné Schmidt Erika

– Légy te a SULIHŐS! Láss csodát! – címmel egy újabb nyertes pályázat díját zsebelhettük be – mesélte Nemesné Schmidt Erika. Hozzátette: a
budapesti atlétikai világbajnokság nyitónapjára nyertek ingyenes belépőket.

– Tavasszal 7 héten át tartó SULIHŐS program indult a 4. osztályban. A testnevelésórákon az atlétika – futás, távolugrás, magasugrás, kislabdahajítás, súlylökés – kapott főszerepet és futóversenyekre jártunk. Meg is lett az eredménye, mert a beküldött fényképek alapján részesei lehettünk ennek a csodának. Ott szurkolhattunk a Nemzeti Atlétikai Központ lelátóján. Ünnepélyes megnyitó, sztárvendég, ajándék, éjszakai utazás, közös élmény – kell ennél több? Így kell a gyerekeket megfertőzni a sport szeretetével! – összegezte a pedagógus. 

Fotó: Nemesné Schmidt Erika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában