Programok

2023.08.21. 16:27

Ballószögi kolbászos lecsótól a lajosmizsei szamóca lekváros tejespitéig

Kedden kezdetét veszi Kecskemét Főterén a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás. A megnyitó 17 órakor kezdődik, az első jótékonysági vacsora pedig – új időpontban – 19 órakor. A közönséget invitálják Ballószög kolbászos lecsójára, Kerekegyháza tarhonyás húsára, Lajosmizse szamóca lekváros tejespitéjére és Felsőlajos sárgabarack lekváros tejespitéjére.

Sebestyén Hajnalka

Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Forrás: Beküldött fotó

A szerdán kezdődő Hírös Hét Fesztivál keretén belül a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás Kecskemét Főterén a Hírös Forrás szökőkútnál egy nappal korábban várja már az érdeklődőket. A szervező Aranyhomok Kistérségi Egyesület idén is gazdag programkavalkáddal készült a 16 tagtelepülés részvételével.

Kedden 17 órakor Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő nyitja meg a nagy múltú eseményt, majd Ballószög, Lajosmizse, Felsőlajos, Jakabszállás, Kerekegyháza, Kunbaracs települések polgármesteri köszöntőit követően kulturális műsorokkal mutatkoznak be. 

Rengeteg finom étellel várják az érdeklődőket 
Forrás: Beküldött fotó

A Térségi Gasztrohét első jótékonysági vacsorájára a meghirdetettől eltérően 20 óra helyett 19 órakor lesz. Ballószög kolbászos lecsóra, Kerekegyháza tarhonyás húsra, Lajosmizse szamóca lekváros tejespitére és Felsőlajos sárgabarack lekváros tejespitére invitálja a közönséget. Támogató jegyek a helyszínen válthatók. Főétel: 2.000 forint, desszert 1.000 forint. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

További információ: www. aranyhomok.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában