Bácskai Kultúrpalota és a Fészek Ifjúsági Klub

2023.08.21. 07:00

A biztonságos kerékpározást segítik a kerékpártechnikai workshoppal Baján

A Bácskai Kultúrpalota és a Fészek Ifjúsági Klub közös szervezésében kerékpártechnikai workshopot tartanak augusztus 22-én 9 és 13 óra, valamint délután 2 és 5 óra között a Fészek Ifjúsági Klubban. A programban közreműködik a Biztonságos Bajáért Centrum, a Tezó Kvíz, továbbá a Baja Városért Baleseti Bizottság, Bringázz Baja.

Márton Anna

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A szervezők célja az alapvető közlekedési szabályok tanítása nemcsak fiatalok és középiskolások részére, hanem mindazoknak, akik szeretnének biztonságosan közlekedni kerékpárral. A programban KRESZ-kvíz is szerepel, tesztelik az aznap megszerzett tudást. A kvíz segít felmérni a tanultakat és megerősíti a biztonságos közlekedésre vonatkozó ismereteket. Délután kerékpáros kalandtúrát és gyakorlást terveznek a szervezők. Rövid, vezetett túra keretében lehetőség nyílik a frissen tanult készségek elsajátítására. A részvétel ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában