Vakációs napok

2023.07.24. 19:49

Vízi bombázás, számháború és vonatozás is várta a gyerekeket Ágasegyházán – galériával

Ágasegyházán gazdag élményekkel gazdagodtak a Vakációs Napok résztvevő gyerekei. Öt nap alatt három kirándulás és sok-sok játék, kézműves foglalkozás várta a fiatalokat.

Sebestyén Hajnalka

Beküldött fotó

Forrás: Faluház

Ágasegyháza Füredi János, az Ágasegyházi IKSZT és Sportolási Központ vezetője, a rendezvény főszervezője osztotta meg hírportálunkkl a részleteket. 

– Tizenkilenc gyermeket fogadtunk a Vakációs Napokra, mely teljesen ingyenes volt számukra az önkormányzat jóvoltából. Hihetetlen élményekben volt részünk. Az első nap kutyabemutatót tartottam, vízibomba-csatázhattak, távirányítós autóval versenyezhettek és Galambné Marika vezetésével kézműveskedhettek a gyerekek. A következő három nap kirándultunk: jártunk Budapesten, a Csodák Palotájában, a Szarvasi Arborétumban, a Mini Magyarországnál, valamint a gemenci erdőben, ahol vonatoztunk is. Az utolsó nap a faluházban ismét kézműveskedhettek a fiatalok és számháborúztunk az erdőben – foglalta össze élményeiket Füredi János.

Ifj. Füredi János végül hozzátette: nemcsak a gyerekek, de ők felnőttek is nagyszerűen érezték magukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában