Közlekedés

2023.05.12. 15:54

Járdákat és kerékpárutakat is lezárnak Kecskeméten, a Petőfi Sándor utca területén

A kecskeméti önkormányzat arról tájékoztatja a lakosságot, hogy az 52-es út átépítése miatt a Petőfi Sándor utcai csomópont térségében közműkiváltási munkák kezdődnek.

Horváth Péter

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Péntektől június 28-ig az Árpád körúton a Petőfi Sándor és a Burga utca közötti osztott gyalog- és kerékpárutat lezárják. A lezárás alatt a gyalogos forgalmat a társasház megkerülésével a Reile Géza utca irányába terelik

Szintén május 12 péntektől június 22-ig a Petőfi Sándor utcán az ideiglenes buszmegálló és a Mária körút közötti kerékpárutat teljes szélességében lezárják. Május 30 és június 22-e között a Petőfi Sándor utca fenti szakaszán az úttest egy forgalmi sávját is lezárják, mintegy 20 méteres szakaszon, az akna építésének idejére. Május 15 hétfőtől június 24-ig a Dózsa György úton a Katona József Gimnázium előtti szakaszon is lezárják a járdát. A gimnáziumot a Mária körút felőli bejáraton lehet majd megközelíteni, a gyalogos forgalom tereléséről terelőtáblák tájékoztatnak. A kivitelező az arra közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kéri. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában