Összefoglaló

2023.02.21. 20:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. február 21.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában hétfőn Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a Dél-Alföld, Dél-Dunántúl és Közép-Magyarország gazdaságfejlesztési zónáiban működő kereskedelmi és iparkamarák elnökeivel, többek között Gaál Józseffel, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BKMKIK) elnökével.

Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere volt a Gong rádió Mai téma című műsorának vendége a napokban. A polgármester beszélt Az év sportolója díjak átadásáról és a testületi ülésen megszavazott idei költségvetésről is.

Bár két forduló még hátravan az NB III.-as futsal bajnokság Csongrád megyei csoportjának az idei küzdelmeiből, a lajosmizsei NNC Frogs a hétfő esti győzelmével megnyerte a bajnokságot.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség a magánlaksértés miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy éjjel többször is volt élettársa házához ment, végül nagy erővel berúgta a bejárati ajtót és a nő tiltakozása ellenére bement.

Sztojan Ivkovics, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn este kijelölte a tizenhárom fős keretét az ezen a héten esedékes két világbajnoki selejtező mérkőzésre. A keretben két kecskeméti kosárlabdázó is bekerült.

Holtan találták otthonában a Balassagyarmati Járásbíróság egyik bíráját.

Három autó ütközött az 54-es főúton Bócsa közelében, egy ember életét vesztette.

Felső tagozatosoktól a felnőttekig mindenkit arra biztatnak tegyék próbára tudásukat a Katona József Könyvtár honlapján az új Petőfi online interaktív játékában.

Az 52-es számú főút négysávúsítási munkái újabb szakaszon folytatódnak Kecskemét belterületén.

Feladta a harcot: meghalt a 14 éves kisfiú, akit egy vonat tetején rázott meg az áram.

A kecskeméti közgyűlés által elfogadott modern szemléletű erdőkezelési koncepció alapján az elkövetkező időszakban a Vízmű utcai véderdőben fakitermelést terveznek a szakemberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában