Galériával

2022.08.28. 12:02

Fogathajtók versenyeztek Hercegszántón

A helyi lovas egyesület minden év augusztusának utolsó szombatján rendezi meg a kettes fogathajtók vetélkedését. Az idei találkozón ragyogó időben, több száz érdeklődő előtt 18 fogat mérte össze tudását.

Tölgyesi Gábor

Kicsiket és nagyokat egyaránt érdekelt a verseny

Fotó: Tölgyesi Gábor

A délelőtti kétfordulós akadályhajtás szoros versenyt hozott, a két hibátlan versenyzést bemutató mélykúti versenyző között. Végül jobb idejével Nánai Zoltán nyert Figura Szabolcs Péter előtt. Harmadik helyen a kiskunhalasi Szabadi János végzett. A Hercegszántói Lovas Egyesület nemrég elhunyt versenyzője, Milojev Damir emlékére rendezett vetélkedő nagy sikert hozott. A sorrend Luncz Tímea, Reusz Enikő és Reusz Gergő. A délutáni Kovacsev József vándorkupáért megtartott vadászhajtás győztese a jánoshalmi Sziráczki János, második a mélykúti Nánai Zoltán, a harmadik helyen pedig a hazai Reusz István végzett. A szántóiak finom ebéddel vendégelték meg a résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában