galériával

2021.10.17. 20:00

Rendőri sorfal fogadta és motorosok kísérték a majsai ifjú párt

Kardjukkal tisztelgő rendőrök sorfala köszöntötte szombaton a Kisboldogasszony katolikus templomból kilépő ifjú párt, Kőszegi Vendelt és Ernszt Petrát.

Tapodi Kálmán

Fotó: Tapodi Kálmán

Az egyenruhások tiszteletadása kollégájuknak szólt, hiszen Petra a Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség hivatásos őrmestere. A szertartás megkezdése előtt Birtalan Róbert őrnagy, a díszelgő szakasz parancsnoka elmondta, hogy a kiskunmajsai származású menyasszony korábban polgárőrként is óvta a közbiztonságot.

A rendőrök sorfala mellett, az esküvő másik különlegességét a motorosok jelentették, hiszen Vendel és Petra is tagjai a motorosok nagy családjának. „Egy motoros több száz kilométerről megérzi, ha valahol buli van.” – tartja a motorosok egyik mondása, amire ezúttal Benedek Róbert, a Kígyósi Homoki Viperák Motoros Baráti Kör vezetője is „ráerősített” a közösségi oldalán.

– Néhány napja írtam egy bejegyzést, amiben csak annyi volt, hogy szeretettel várunk minden motorost, akinek van kedve köszönteni az ifjú párt és elkísérni motorral a lakodalom helyszínéig. Magam is meglepődtem, hogy ilyen sokan eljöttek vidékről is, de a motorosok már csak ilyen emberek. Szerencsére ragyogó az idő, így remélem nekünk is sikerült ezzel még emlékezetesebbé tenni Vendel és Petra nagy napját – számolt be Benedek Róbert, aki ezúttal hivatalos személyként volt jelent, hiszen ő volt a lakodalom ceremóniamestere.

Az ifjú házáspár a fotózkodást követően, gyorsan csizmát húzott, majd motorra pattant és a motoros had kíséretében gurult a menyegző helyszínére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában