Kecskemét

2021.09.23. 19:16

Adományt kaptak a rászoruló családok

Egy éve működik a Biztos Kezdet Gyerekház. Mint megtudtuk, újabb nagy értékű adományt kaptak a TündérPakk Közhasznú Alapítványtól.

Sebestyén Hajnalka

Oláh Anna örömmel fogadta a játékokat, ruhákat és eszközöket

Forrás: MW

Egy éve működik a Mezei utcai közösségi házban a Biztos Kezdet Gyerekház Oláh Anna vezetésével, mely a környékben élő cigány és nem cigány rászoruló kisgyermekes családoknak nyújt segítséget a mindennapokban.

Oláh Annától megtudtuk: újabb nagy értékű adományt kaptak a TündérPakk Közhasznú Alapítványtól, mely folyamatosan támogatja a Biztos Kezdet Gyerekházat.

– Együttműködésünk egye­lőre a barátságon alapul, de tervezzük az együttműködési megállapodásunkat.

Már több alkalommal kaptunk tőlük játékokat, gyermek- és felnőttruhákat, pelenkákat, kiságyakat, babakocsikat, és sok-sok hasznos eszközt, amit mi is használunk a Házban. Tavaly 60 darab mikuláscsomagot is eljuttattak nekünk.

Szomolányi Tímea, az alapítvány vezetője ezúttal is jelezte, hogy az idei Mikuláskor is gondolnak ránk, újabb csomagokkal. A most kapott adomány nagyobb részét elsősorban azon anyukák között osztjuk meg, akik gyermekeikkel rendszeresen látogatják programjainkat. Ugyanakkor az adomány egy részéből tartalékot képezünk, melyből a váratlan helyzetbe kerülő családokat támogatjuk majd – tudtuk meg Oláh Annától.

Oláh Anna örömmel fogadta a játékokat, ruhákat és eszközöket
Fotó: MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában