A bajai edző nem érti a kételkedőket

Ralbovszki Valéria nemzetközi fitneszedző, a Silver Fit edzőterem vezetője felveszi a koronavírus elleni védőoltást. Véleménye szerint a gyermekkorban megkapott oltások már bizonyították, hogy orvosaink fel tudják venni a harcot a súlyos betegségekkel.

Márton Anna

Ralbovszki Valéria

Fotó: Márton Anna

 

Ralbovszki Valéria
Fotó: Márton Anna

– Ha ezeket a védőoltásokat felvettük, most miért kételkednénk? Nem értem a tagadókat, mit szeretnének elérni? – mondta Ralbovszki Valéria.

– Esetleg csak annyit, hogy sokkal hosszabb ideig kell majd arcmaszkot használnunk és az életünk még később kerül vissza a rendes kerékvágásba. Már így is elmulasztottunk sok szép pillanatot, amikor együtt lehettünk volna szüleinkkel, családunkkal, barátainkkal. Elmaradt sok-sok ölelés, simogatás, amit már nem pótolhatunk. Jó lenne, ha mindenki figyelne arra, hogy rémhíreket ne keltsenek, nézzenek utána hiteles helyen, ne higgyenek az álhírkeltőknek. Kérdezzenek meg orvost, biológust, ne a tudatlanoktól, a facebookról, közösségi oldalakról az ismeretlenektől gyűjtsék be az információkat. Amit tehetünk, az csak annyi, hogy beoltatjuk magunkat a koronavírus ellen és visszatérhet a régi életünk. Tudom, hogy értékelni fogjuk, ha már nem kell arcmaszkot hordani, ha végre kávézhatunk, utazhatunk.

A fitneszedző hozzátette, meggyőződése, hogy az egészségtudatos ember beoltatja magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában