galériával / videóval

2020.12.26. 13:44

Karácsonyi meseváros lett Kiskőrös

Karácsonyi fényárban úszik Petőfi Sándor szülővárosa is, Kiskőrös utcáit több ezer izzóval díszítették fel, amit sötétedés után a kijárási tilalom kezdete előtt sokan megcsodálnak.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A mindenkit érintő világjárvány ellenére a lehetőségekhez képest a városban is megtartották az adventi előkészületeket – hangoztatta a közösségi oldalon közzétett köszöntőjében Domonyi László polgármester.

A nagyobb tömegeket vonzó közösségi rendezvények ugyan elmaradtak az idén, de a korábbi évekhez hasonlóan számos jótékonysági akcióval igyekeztek segíteni a rászorulókon ebben az évben is. Többek között a kiskőrösi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat kétszáz kiskőrösi gyermek karácsonyát tette örömtelivé az adományozóknak köszönhetően, de a történelmi egyházak helyi csoportjai és más civil egyesületek is adományokat juttattak el egyedülállóknak, időseknek és rászoruló nagycsaládosoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában