GALÉRIÁVAL

2020.11.02. 17:38

Miniszteri elismerésben részesültek nyugállományú rendvédelmiek Kecskeméten

A Magyar Honvédelem Napja és október 23-i nemzeti ünnepünk alkalmából hétfőn miniszteri elismeréseket adtak át a Repülők és Rendvédelmiek Bajtársi Egyesülete tagjainak Kecskeméten, a volt Tiszti Klub épületében.

Horváth Péter

Fotó: BUS CSABA

Az elismeréseket Gáldonyi Sándor százados, a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága kecskeméti irodájának megbízott vezetője adta át.

Magyarország honvédelme érdekében végzett tevékenységéért a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség kiemelten fontos feladatai megvalósításának támogatásáért a Magyar Honvédelem napja alkalmából dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter emléktárgyat és oklevelet adományozott Vajai Tivadar nyugállományú őrnagynak és Eszes László Péter nyugállományú századosnak.

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából miniszteri elismerésben részesült Siroki Gáborné Magyarország honvédelme érdekében huzamosabb időn át végzett eredményes tevékenységéért, a Magyar Honvédség feladatai megvalósítása, támogatása érdekében végzett áldozatos szerepvállalás elismeréséül.

A honvédelem ügye és a Magyar Honvédség szociális gondoskodás körbe tartozók érdekében huzamosabb időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréséül nemzeti ünnepünk alkalmából Korom Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke emléktárgyat és oklevelet adományozott Mogyorósiné Balogh Terézia nyugállományú zászlósnak.

Az egyesület minden évben köszönti a kerek életévüket ünneplő tagjait, így történt ez hétfőn is. Csóka Tamás nyugállományú ezredes, a rendvédelmi egyesület elnöke emléklapot adott át Pongrácz József Károly tűzoltó alezredes, Hazai Ferencné, Cserenyec Imre nyugállományú százados, Marton Józsefné, Baloghné Halasi Éva, Baranyi Péter, Nádudvari Józsefné és Zakariás Zoltán nyugállományú alezredes részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában