A jegyző is koronavírusos lett Halason

Ahogy arról korábban beszámoltunk Szűcs Csaba, Kiskunhalas alpolgármestere koronavírusos. Fülöp Róbert polgármester pedig hétfőn arról tájékoztatta a lakosságot, hogy a település jegyzője is megfertőződött koronavírussal. Egyikük sem járt hetek óta a városházán, de a járványügyi helyzet miatt a városvezetés úgy döntött, áttérnek a telefonos ügyintézésre.

Mester-Horváth Nikolett

Fotó: Pozsgai Ákos

Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző és Szűcs Csaba alpolgármester koronavírus tesztje is pozitív lett az elmúlt napokban – tájékoztatott közösségi oldalán Fülöp Róbert polgármester. Ugyanakkor a városvezető hangsúlyozta, hogy a két kollégájuk már október dereka óta nem járt a Városházán, feladataikat nem a hivatalból látták el, ezért további munkatársak nem érintettek, karantén elrendelésére házon belül nem volt szükség.

A járványügyi helyzet miatt, az ügyfelek és munkatársak egészségének megőrzése érdekében mégis úgy döntöttek, hogy telefonos ügyintézésre tér át a kiskunhalasi Városháza. Arra kérik a lakosságot, hogy a 06-77/523-100-as központi telefonszámon kérjék az adott ügyintéző segítségét és személyes megjelenés helyett előzetesen egyeztessenek telefonon.

A városvezető közölte továbbá, hogy a jegyző és az alpolgármester esetétől teljesen függetlenül a Városháza két további munkatársa tartózkodik otthonában tesztelésre, illetve teszteredményre várva.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában