kecskemét

2020.10.16. 16:43

Tetten érték az illegális hulladéklerakót

Lakossági és alpolgármesteri jelzésnek köszönhetően érték tetten az illegális hulladéklerakót.

baon.hu

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

„Október 16-án lakossági bejelentés érkezett Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesterhez, mely szerint a Zsinór utcában nagy mennyiségű illegális hulladékot helyeznek el. Városunk alpolgármestere, aki egyúttal a 09. egyéni választókerület önkormányzati képviselője, soron kívül felvette a kapcsolatot a Kecskeméti Városrendészettel. A közterület-felügyelőknek sikerült tetten érniük az elkövetőt, akit a helyszínen igazoltattak” – írja szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében a Kecskeméti Városrendészet.

Bár az illegális hulladék tulajdonosa ígéretett tett a városrendészeknek azzal kapcsolatban, hogy a pénteki nap folyamán elszállítja a szemetet a közterületről, valamit bemutatja a hulladékudvar mérlegjegyét is, az elszállítás nem mentesíti az elkövetőt az általa elkövetett szabálysértés következményeitől.

Dr. Német Zsolt továbbra is arra kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladéklerakók megszüntetése, felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladéklerakást észlelnek, ha illegális hulladéklerakót érnek tetten, ha járműről történik az elhelyezés, írják fel a rendszámot, lehetőség szerint fényképezzék le a hulladékot lerakó személyt és hívják a Kecskeméti Városrendészetet a 20/621-5599-es számon.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában