Hétfőtől megnyitják a játszótereket Kecskeméten

Városrendészek fogják figyelni Kecskeméten, a szülők és a gyerekek tartják-e a 1,5 méteres távolságot a játszótereken. A strand júniusban megnyithat.

Pénteken ismét összeült a kecskeméti operatív törzs, főleg a játszóterek megnyitása volt téma. Felkérték a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.-t, hogy gondoskodjon a játszóterek megnyitásáról május 18-tól, hétfőtől. A játszóeszközök fokozott tisztántartásába a Gondoskodó Szolgálat fiatal önkénteseit is bevonják.

Az operatív törzs javasolja a szülőknek, hogy a játszóterek látogatása során tartsák be a szociális távolságot és gondoskodjanak kézfertőtlenítő használatáról.

A Kecskeméti Városrendészet naponta 16-19 óra között fokozottan fogja ellenőrizni a játszótereket, hogy felhívják a figyelmet az 1,5 méteres védőtávolság betartására.

Az operatív törzs felkérte a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy tegye meg a szükséges lépéseket a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark (strand) június közepére tervezett megnyitásához. Arról is döntés született, hogy a gyermekfelügyeletbe bekapcsolódó további bölcsődék, óvodák esetében a gyermekek érkezése és távozása szintén zsilipeléssel történjen.

Az operatív törzs felkérte a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetőjét, hogy gondoskodjon a helyi közösségi közlekedés menetrendjének folyamatos felülvizsgálatáról.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában