koronavírus

2020.03.26. 16:40

Mosható maszkokat postáznak minden kecskeméti háztartásba

Háztartásonként két darab mosható textilmaszkot biztosít a kecskeméti önkormányzat, ezeket a postaládákba fogják beletenni – tájékoztatta szerkesztőségünket az önkormányzat.

Hraskó István

„A mai napon az önkormányzati képviselőkkel – politikai hovatartozástól függetlenül – közösen eldöntöttük, hogy a kecskeméti lakosság részére mosható textilmaszkokat biztosítunk„ – áll Szemereyné Pataki Klaudia közleményében, amelyet csütörtök délután kapott meg szerkesztőségünk.

Mint a levélből kiderül, a maszkokat a Rösch Mode gyártja hétfőtől, a csomagolást a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft. megváltozott munkaképességű dolgozói végzik majd. A lakossághoz postai úton jutnak el a maszkok, lakcímenként, postaládánként 2 darab.

„A gyártó napi kapacitása 5000 darab, ezért kérem a lakosság szíves türelmét, egy kis időbe telik, amíg sikerül minden postaládához eljutni. Kérem a kecskemétieket, hogy saját egészségük védelme érdekében tartsák be a maszkokhoz csomagolt használati utasítás tartalmát” – tette hozzá Szemereyné Pataki Klaudia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában