beruházás

2020.03.01. 17:31

Felújítják a kissolti konyhát és ebédlőt

A tervek szerint márciusban elkezdődik a Nagymajori úton található melegítő-tálaló konyha felújítása.

Lencsés P. Anna

A városban önkormányzati fenntartásban működik egy hétszáz fős főzőkonyha, ahonnan az iskolai, óvodai, bölcsődei gyermekek étkeztetését és a nyugdíjasok ebédeltetését is ellátják. Ez a konyha a Vécsey Károly Általános Iskola Kossuth Lajos utcai épületében található, a többi intézménybe kiszállítással kerül az ebéd.

A Nagymajori úti iskolában levő melegítő-tálaló konyha ebédlőjében naponta száz iskolás gyermek tízóraizik és ebédel. A mostani felújítás során megtörténik a talajnedvesség elleni szigetelés, a padló hőszigetelése és a kicserélik az aljzatburkolatot. Új fűtési rendszert szerelnek be, amely használati meleg vízzel is el fogja látni az épületet. Új szellőzőrendszer is készül, valamint a födémet is szigetelni fogják. A márciusban elkezdődő beruházás összértéke 38 millió forint, amelyből 30 millió a pályázati támogatás és 8 millió az önkormányzat saját forrása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában