Kecskemét

2019.11.29. 07:00

Átvették ajándékukat a Tündérszépek megyei fordulójának győztesei

Nagy érdeklődés mellett sikerrel zajlik Tündérszépek 2020 szépségversenyünk. Szerkesztőségünkben csütörtökön vette át nyereményét a megyei forduló első három helyezettje.

Sebestyén Hajnalka

Balról: Csordás Cintia, Tratter Dorina és Bánfi Szilvia személyesen vette át nyereményét

Fotó: Bús Csaba

A szavazás hírportálunkon folyt. A szavazatok alapján első lett a 24 éves kiskőrösi Tratter Dorina, második a 18 éves lakiteleki Csordás Cintia, harmadik a 22 éves kecskeméti Bánfi Barbara Szilvia. A közönségdíjat a 16 éves kecskeméti Batta Dorka Vera nyerte el. Ajándékuk 50 ezer, 30 ezer és 20-20 ezer forint értékű H&M vásárlási utalvány.

Dorina elmesélte, nem gondolta volna, hogy első helyen végez. Már indult az első Tündérszépek versenyünkön is, és örül, hogy ismét megmérette magát. Az elmúlt hetekben sok tapasztalatot szerzett, pozitív visszajelzések sokaságát kapta, a verseny tovább erősítette a személyiségét.

Cintia öt éve modellkedik, a világ számos pontján fellépett már. Szereti e világot, annak minden jó és rossz oldalával együtt. Idén tett először próbát a szépségversenyek világában. Nyáron megnyerte a Tőserdő Szépét, és most a Tündérszépek versenyen is eredményesen szerepel.

Szilvia szintén csak jó tapasztalatokat gyűjtött a verseny során. Elárulta, tartott a negatív kommentektől, de szerencsére csak biztatásokat kapott. Különösen a véghajrában keresték meg a pozitív üzenetekkel.

Balról: Csordás Cintia, Tratter Dorina és Bánfi Barbara Szilvia személyesen vette át nyereményét
Fotó: Bús Csaba

A megyei forduló után következett a regionális, melyben szintén szépen szerepeltek Bács-Kiskun megye szépei. A regionális mezőnyből a szakmai zsűri döntése alapján Csordás Cintia 3. helyezettként jutott tovább az országos fordulóba, így ő képviseli megyénket a jövő év eleji megméretésen. A felkészítő tábor de­cemberben veszi kezdetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában