BÁCS-KISKUN

2019.10.30. 07:00

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója: mutatjuk a továbbjutókat!

Véget ért Tündérszépek versenyünk első, megyei fordulója. Olvasóink október 28. éjfélig értékelhették Bács-Kiskun megye szépségeit fényképeik alapján.

baon.hu

Megyénk versenyzői közül szerkesztőségünk szakmai zsűrije Szabó Csillag, a Magyarország Szépe cím nyertesével kiegészülve Tratter Dorinát, Csordás Cintiát és Bánfi Barbara Szilviát (balról jobbra) juttatta tovább a regionális fordulóba. Olvasóink értékelései alapján Batta Dorka Vera (jobbra) lett a közönség kedvence, így ő is megmérettetheti magát a második fordulóban.

A regionális fordulóban a Bács-Kiskun megyei lányok Békés megye és Csongrád megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink július óta megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal október 31-től a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni a baon.hu/tunderszepek oldalon. Arra biztatjuk Olvasóinkat, ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak Bács-Kiskun megyei lányok a harmadik fordulóba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában