Tündérszépek 2020

2019.09.30. 14:00

Szépségkirálynők, akiknek bejött az élet

Szépségkirálynőnek lenni sokszor nem csupán egyévnyi dicsőséget jelent. Számtalan magyar példa bizonyítja, hogy a korona komoly ugródeszkát is jelenthet az országos hírnévhez és a karrierhez: sikeres modellek, színészek és televíziós műsorvezetők kerültek ki azok közül a lányok közül, akiket hazánkban a legszebbnek választottak. Őket gyűjtöttük most össze.

PN

Forrás: shutterstock.com

Az első igazán nagy karriert befutott szépségkirálynőnk Geszler Dorottya volt, aki bár csak harmadik lett 1989-ben, mégis televíziós műsorvezető lett belőle a verseny után. Szintén tévés karriert köszönhet koronájának Bálint Antónia, aki 22 évesen lett Magyarország szépe, de 28 év elteltével is mindenki ismeri a nevét. Horváth Éva két szépségversenyt is megnyert a 90-es évek végén. Neki is műsorvezetői állást ajánlottak, évekig a legnagyobb kereskedelmi csatornán láthattuk. Balogh Edinát, a 2003-as Miss Hungaryt pedig sokáig a legnépszerűbb magyar szappanoperában láthattuk.

Persze nem csak a televízióból lehet ismertséget szerezni. Ezt bizonyítja Bódi Sylvi esete, aki ugyan csak első számú udvarhölgy lett 1998-ban, mégis nagy fotómodell-karriert futott be. Kapócs Zsóka, a 2001-es szépségkirálynő pedig rádiós műsorvezető, majd színész lett. És persze ne feledkezzünk meg a legmagasabbra jutott egykori szépségkirálynő-jelöltről sem: bár Sarka Kata is csupán második lett 2007-ben a Miss Universe Hungary-n, ma már igazi celeb, gazdag üzletasszony és nem mellesleg szépségverseny-tulajdonos.

Hasonló karrier a Tündérszépek országos szépségverseny győztesére is várhat, hiszen televíziós show-műsorban koronázzák meg, és fotói országszerte láthatók lesznek. Érdemes tehát még jelentkezni annak, aki szeretné megmutatni magát nagy nyilvánosság előtt, hiszen bár a külső nem elég, sokszor igenis segítség lehet az álmok eléré­séhez.

Még nem késő jelentkezni a Tündérszépek 2020 versenyre!

Úgy gondolod, hogy nálad nincs szebb lány a vidéken? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy tán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezést a Tündérszépek oldalon található űrlapon, és vegyél részt egy életre szóló kalandban! Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre, és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.

És hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában