Tündérszépek 2020

2019.09.23. 20:00

Mindenkiben van szépség

Farkas Liliána lett az idei országos Stíluskirálynő Plus Size szépségverseny második udvarhölgye. A kecskeméti versenyző vallja: mindenkiben van valami szépség, és ez nem függ a kilóktól. Egy telt hölgy is lehet szexi és vonzó.

Sebestyén Hajnalka

Farkas Liliána

A Plus Size szépségversenyek lehetőséget adnak a telt idomú hölgyeknek arra, hogy megmutassák szépségüket, mely bennük rejlik. Kecskemét a Plus Size szépségversenyek terén is élen jár, hiszen míg tavaly Leskowsky Laura elnyerte az Országos Plus Size Queen szépségversenyen az első udvarhölgy címet, addig a napokban Farkas Liliána a Stíluskirálynő Plus Size szépségversenyen a második udvarhölgy címmel járó koronát vehette át. Mindketten a 35 év felettiek korcsoportban indultak.

Liliána cukrászként dolgozik, számára a szakma szeretete nemcsak a sikereket hozta magával, hanem a pluszkilókat is.

– Az életem során a kilók hol le-, hol felmentek. Elfogadtam önmagam, mert rájöttem, a szépség belülről fakad. Mindenkiben ott rejlik a szépség, és ez nem a kilóktól függ – hangsúlyozta Liliána. – Arra viszont mindig nagyon odafigyeltem, hogy megjelenésem attraktív legyen, a hajam, a sminkem, a körmeim és a ruházatom terén is a trendi megjelenésre törekedtem. Imádom, ha fotóznak, és szeretem a csillogást is. Most a Plus Size versenyek világában, úgy érzem, végre kiteljesedhettem – tette hozzá.

A Stíluskirálynő Plus Size versenyt a napokban rendezték meg, előtte Liliána egy felkészítőtáborban vett részt.

– Hónapok óta készültem a versenyre. Tavaly decemberben kezdődött el a történetem. Egy netes ruházati rendelésem indított el az utamon. A ruházati cég felkért egy fotózásra, mert valamennyi náluk vásárolt ruhám nagyon jól állt. Ők ösztönöztek végül arra, hogy induljak a versenyen. A castingom jól sikerült, bekerültem a döntőbe. A verseny előtt volt egy modelltábor Gyomaendrődön, ahol minden téren felkészítettek minket. Megtanították, hogyan járjunk, hogyan vonuljunk a kifutón, milyen legyen a testtartásunk, hogyan sminkeljünk, öltözzünk. Vizsga zárta a tábort, hivatásos Plus Size-modell lettem – részletezte.

A Budapesten megrendezett Stíluskirálynő Plus Size versenyen két kategóriában mérték össze szépségüket a hölgyek: 35 év alatti és 35 év feletti kategóriában. Liliána 38 éves, így ő a 35 év felettiek között indult.

– Két forduló volt a versenyen. Először saját stílusunkat kellett megmutatni, hogy milyenek is vagyunk a mindennapokban. Én a fekete bőrnadrághoz fekete felsőt és fehér zakót választottam ezüst cipővel. A második körben pedig alkalmi ruhában vonultunk fel. Én egy királykék gyönyörű estélyi ruhát kaptam, melyet azonnal magaménak éreztem. A verseny előtt elsősorban a fekete és az ezüstös színeket kedveltem a ruhatáramban, de most rá kellett döbbennem, hogy igenis jól állnak az élénk színek is, mint például az estélyim kék színe – árulta el Liliána.

Farkas Liliána

A kecskeméti hölgy a 35 év felettiek kategóriájában a második udvarhölgy címet nyerte el. Sikere őt magát is meglepte.

– A verseny rengeteg önbizalmat adott. Nemcsak nekem, hanem társaimnak is. A döntősök között több édesanya is volt, 40-en felül, sőt még 50-en felül is. Én mindenkinek csak azt ajánlom, méretesse meg magát a szépségversenyen, megéri. Mindenkiben ott rejlik valami szépség, és ezt érdemes megtalálni – mondta végül.

Liliána szabadidejében szívesen jár konditerembe és úszni. Bár ez nem látszik rajta, mesélte nevetve, a mozgás fontosságát régóta kiemelten kezeli. Emellett a család nagyon fontos a számára, és a barátaival is szívesen eljár szórakozni.

Várjuk a hölgyek jelentkezését

Már javában zajlanak a fotózások a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyünkre, de még nem késő jelentkezni. A legszebb lányok felkészítőtáborban és show-műsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt.

A verseny a megyei válogatókkal veszi kezdetét, ezt köve­tően kerül majd sor a regionális fordulókra, illetve a központi döntőre. Érde­mes jelentkezni, hiszen a felkészítőtábor és a televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások várnak a legszebbekre. Részletek a tunderszepek.hu weboldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában