Kalocsa

2019.05.09. 14:17

Több mint százezer forintot gyűjtöttek

Mostanra összegezték annak a jótékonysági koncertnek a bevételét, amivel a közönség gazdagítja a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány számláját.

Gábor János

A szervezet a Kalocsai Fúvószenekari Egyesülettel és a helyi óvodákkal együttműködésben szervezete meg április végén a telt házas rendezvényt a Kalocsai Színházban.

– Az est első felében a fúvószenekar tartott fergeteges előadást, utána a kalocsai óvodások adtak műsort – mondta Katus Györgyné, a Kalocsa Város Óvodája és Bölcsődéje igazgatója. – A befolyt összeg 123 500 forint. Nagyon köszönjük minden résztvevőnek és támogatónak – tolmácsolta a szervezők háláját. Hozzátette: az alkalomhoz kapcsolódóan az egyik kalocsai multiáruház tárgyi ajándékokkal lepte meg őket. A nemzetközi cég helyi képviselete harmincezer forintos udvarijáték-csomagot adományozott az intézményeknek, és a fellépő gyerekeket is megajándékozta, nassolnivalókkal, mintegy húszezer forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában