Az Év Vállalkozója díjak

2018.11.20. 06:48

A Prima-gálán adják át az elismeréseket

A VOSZ Bács-­Kiskun Megyei Szervezete büszke arra, hogy a megyében tevékenykedő kis-, közép- és nagyvállalkozások, illetve egyéni vállalkozók alkotják a helyi gazdasági élet gerincét. A hagyományoknak megfelelően idén is kitüntetések átadására kerül sor a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül.

PN

Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke

A 2018. november 23-án, pénteken, 18 órakor a Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő Prima díjátadó gálaesten kerül majd sor a megyei Év Vállalkozója díjak átadására.

Ekkor veheti át kitüntető elismerését az Év Menedzsere, az Év Vendéglátója, az Év Agrárvállalkozója és az év Elektromos Kivitelezője, akiknek tevékenységét 2018-ban a VOSZ megyei elnöksége a legkiemelkedőbbnek ítélte meg. Elhangzik még a gálán annak a két megyei díjazottnak a neve is, akik az idén az országos Év Vállalkozója díjakat vehetik majd át Budapesten, a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő gálaesten.

2018-ban is átadja a VOSZ a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat, melynek felbecsülhetetlen erkölcsi értéke önmagáért beszél, ezen díj átadásához is a kecskeméti Prima-gála nyújtja a legméltóbb helyszínt.

Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában