Az Év Fürdője szavazás

2018.08.06. 19:17

Két megyei fürdő is az esélyesek között van

Utolsó hónapjához érkezett a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője közönségszavazás.

baon.hu

A Kerekdombi Termálfürdő

A szervezők nyilvánosságra hozták a verseny három kategóriájának első tíz helyezettjét. A legtöbb szavazatot kapott fürdők között két Bács-Kiskun megyei is van.

Idén nyáron már negyedik éve, hogy közel 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a fürdőbe járó közönség dönti el, ki legyen a három kategória győztese: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

A verseny szervezője elárulta, hogy július 31-ig, melyik 10-10 fürdő kapta a legtöbb szavazatot saját kategóriájában. Itt látható, pillanatnyilag kik a legnépszerűbbek.

A Kerekdombi Termálfürdő

A megyéből 12 fürdő versenyez, a július végi állás alapján közülük kettő is TOP 10-es: a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő és a Kerekdombi Termálfürdő, melyek már a korábbi években is mindig az élmezőnyben végeztek. Bár jelenleg nincs a legjobb 10 között, de a Dávodi Strandfürdő is jól szokott szerepelni, bizakodásra adhat okot az is, hogy a szavazatok túlnyomó része jellemzően augusztusban érkezik.

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában