Kék hírek

2023.06.16. 08:53

Közös járőrszolgálat segíti a turistákat Kecskeméten

A kecskeméti járőrök a városrendészekkel és polgárőrökkel megerősített szolgálatban segítik a turistákat és a város lakosait a nyári hónapokban.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint a rendőrség közölte: az egyenruhások segítő-útbaigazító jelenlétükkel mindent megtesznek a városban lakók és az ide látogató vendégek biztonságának növelése érdekében. A turistaforgalom által leginkább érintett utcákon, tereken és a műemlékek környékén a járőrök gyalogosan lesznek jelen, hogy közvetlenül tudjanak segíteni az embereknek. 

A járőrszolgálatot a Kecskeméti Rendőrkapitányság a társszervekkel – a Kecskeméti Városrendészettel és a Kecskeméti Polgárőrséggel – együttműködve, közösen látja el, egyébként nem csupán gyalogosan, hanem szolgálati gépkocsival is. Felhívták a figyelmet: ha bűncselekményt észlelnek, azonnal értesíteni kell a rendőrséget! Akár a közterületen, gyalogosan szolgálatot teljesítő állományt is kereshetik bizalommal, vagy tárcsázhatják a 112-es segélyhívószámot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában