Katasztrófavédelem

2023.04.28. 06:53

Leégett egy családi ház és lakhatatlanná vált Jánoshalmán – galériával, frissítve

Teljes terjedelmében égett egy családi ház csütörtök éjjel Jánoshalmán, a Móra Ferenc utcában. Három város tűzoltói oltották a lángokat, úgy tudjuk, hogy egy férfi lakott egyedül a házban, amely információink szerint lakhatatlanná vált.

baon.hu

A ház lakhatatlanná vált

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (07:10):

A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók mellett Bajáról és Kiskunhalasról is érkeztek hivatásos tűzoltók, összesen négy vízsugárral oltották az égő házat. A lángok a tetőre is átterjedtek, helyszíni információink szerint a ház lakhatatlanná vált. A tüzet éjfélre sikerült eloltaniuk a tűzoltóknak, az utómunkálatok azonban még órákig tartottak.

Információink szerint egyedül élt egy férfi a házban, úgy tudjuk, hogy nem volt az épületben, amikor a tűzoltók kiérkeztek, állítólag a környék utcáin bóklászott. A tűzoltók a biztonság kedvéért átvizsgálták az épületet, de senkit nem találtak benne. Egyelőre nem tudni, hogy miért csaptak fel a lángok, a tűzeset körülményeit vizsgálja a Katasztrófavédelem.

A helyszín a rendőrök mellett a mentők is kiérkeztek, úgy tudjuk, hogy senki nem sérült meg a tűzben.

 

Korábban írtuk:

Teljes terjedelmében ég egy lakóépület Jánoshalmán, a Móra Ferenc utcában. A bajai, kiskunhalasi hivatásos és a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában