Kék hírek

2023.04.06. 07:54

A kerékpárlopások mellett súlyos testi sértéssel gyanúsítják a félegyházi férfit

A rendőrök tizenkét bűncselekmény elkövetésével gyanúsít egy félegyházi férfit. Két esetben bűntársa segítette, aki önállóan egy betörést követett el. Most mindketten bíróság elé kerülhetnek.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az 51 éves gyanúsított tavaly ősszel alig két hónap alatt hat kerékpárt lopott el a város különböző pontjairól. További három kétkerekűt csak megpróbált elvinni, azonban a rájuk szerelt zárszerkezet kifogott a tolvajon. Két esetben volt egy társa, egy 19 éves fiatal, aki önállóan is bűnelkövetővé vált: betört egy elhagyatott, ám lezárt tanyába, ahonnan nem vitt el semmit – írja a police.hu.

Az idősebb férfi a szeptemberben egy őrizetlenül hagyott pénztárcát, valamint egy sporttáskát emelt el. Súlyos testi sértéssel is gyanúsítható, mivel tavaly augusztusban szóváltásba keveredett egy férfivel, akit végül úgy megütött, hogy annak eltört a bordája.

A lopásokkal és súlyos testi sértéssel gyanúsított férfit még múlt év október 20-án őrizetbe vették és jelenleg is letartóztatásban van. Fiatalabb társa jelenleg szabadlábon védekezhet. A nyomozás befejeződött és a nyomozók vádemelést javasolnak ügyükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában