vádemelési javaslat

2021.11.28. 08:53

Minden ok nélkül bántalmazott két padon ülő férfit a lakiteleki fiatal

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, garázdaság vétség és 2 rendbeli könnyű testi sértés miatt folytattak eljárást egy 28 éves lakiteleki férfivel szemben a Tiszakécskei Rendőrőrs nyomozói.

baon.hu

A rendőrség közlése szerint iszogatni ment unokatestvérével egy 23 éves férfi az egyik lakiteleki sörözőbe 2021. május 15-én késő délután. Az estét a kocsma teraszán töltötték, amikor pár óra elteltével megjelent az egyik régi ismerősük egy rokonával. A két férfi csatlakozott hozzájuk, és onnantól együtt múlatták az időt.

Beszélgetés közben szóba került egyikük barátnője, ami vitát szított a férfiak között. A nézeteltérés tettlegességig fajult, ugyanis a 28 éves lakiteleki ütlegelni kezdte a 23 évest. A támadó nem bírta megfékezni az indulatait: felkapott egy sörösüveget, amit vitapartnere fején készült szétverni. A bántalmazott védekezésképpen felemelte kezeit, így a szétdurrant üveg a tenyerénél sebesítette meg.

Az agresszív férfinak nem ez volt az egyetlen ilyen esete. Idén nyáron barátaival tartott Tiszakécskén a Tiszapartról hazafelé, amikor út közben meglátott két padon ülő férfit. Először melléjük ült, majd minden előzetes vita nélkül több alkalommal megütötte őket. A sértett értesítette a Tiszakécskei Rendőrőrs egyenruhásait, akik egy órán belül elfogták és őrizetbe vették az erőszakos bántalmazót.

A férfinek felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, garázdaság vétség és 2 rendbeli könnyű testi sértés miatt kell felelnie. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik