galériával

2021.04.18. 09:27

Négyen utaztak a Hajós közelében felborult autóban

Vasárnap hajnalban, egy óra előtt nem sokkal egy Fiat személyautó hajtott az árokba és felborult az 5312-es út Hajós és Miske közötti szakaszán. Négy személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Egyelőre tisztázatlan, hogy ki vezette a gépkocsit, mert senki nem vállalta.

Pozsgai Ákos

Fotó:

A baleset egy jobbra ívelő kanyarban történt, amikor a nedves úton irányíthatatlanná vált a jármű, áttért a szemközti sávba, majd lesodródott és az út menti árokba hajtott, ahol a bokrokat letarolva, fejtetőre borulva landolt.

A helyszínre Jánoshalmáról és Kalocsáról riasztották a mentőket, valamint a tűzoltók is vonultak.

Az autóban utazó négy személy saját lábán mászott ki a felborult gépjárműből, a mentők a kalocsai kórházba szállították őket. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

A helyszínelés hajnalig eltartott, hogy ki vezette az autót, egyelőre nem derült ki, mert az utasok közül senki nem vállalta magára. A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai bűnügyi eljárás keretében vizsgálják, hogy ki a felelős a balesetért. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy a jármű vezetője fogyasztott-e alkoholt mielőtt a volán mögé ült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában