lezárt akták

2020.06.07. 09:36

Elmulasztotta a segítségnyújtást az ittas kecskeméti sofőr

2019. június 22-én éjjel személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Kecskeméten, a Vacsi közben. A bejelentő elmondta, hogy egy eszméletlen nő fekszik az úttesten, mellette pedig ott hever a kerékpárja.

baon.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök a helyszíni szemle során egy Mercedes Sprinter tehergépjármű letört, jobb oldali tükrét is megtalálták a közelben, így feltételezték, hogy az asszonyt egy autó sodorta el.

A megyeszékhely területén szolgálatban lévő rendőrök azonnal elkezdték keresni azt a járművet, amelynek sofőrje a balesetet követően segítségnyújtás nélkül elhajtott. Néhány utcával távolabb – az út szélén félreállva – rá is bukkantak a kocsira, amelynek vezetőülésében egy férfi aludt. Róla kiderült, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, így a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A segítségnyújtás elmulasztásával és ittas járművezetéssel megalapozottan gyanúsítható F. Imrével szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást befejezte. A jelenleg szabadlábon védekező 29 éves férfi ügyének iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában