Kecskemét

2021.05.15. 20:00

A hét ingatlana: sétáló utcarészre néző erkély, polgári hangulat!

Kecskemét belvárosában bukkantunk a 113 nm-es, tágas, klasszikus polgári értékekkel bíró lakásra. Ha tetszik a látvány, bizonyára jó hírnek számít majd, hogy az ingatlan tokkal-vonóval együtt kerül értékesítésre!

baon.hu

„Kecskeméten, 113 nm-es exkluzív belvárosi lakás eladó. A tégla építésű, központi fekvésű, liftes társasház, belső körfolyosóval, a sétáló utcarészre néző erkéllyel rendelkezik. A beépített bútorokat, a régi polgári ház stílusában, egyedileg készítették, az egyéb ingóságokat műtárgyakat, szintén gondosan válogatták, hogy stílusában megfelelő legyen. Az előszoba , étkező, konyha és a vizes blokk járólappal burkolt. A szobák hagyományos parkettái gondosan ápoltak, felújítást nem igényelnek.

Az otthon melegéről gáz-cirkó kazán gondoskodik, a radiátorokat takarással látták el. Kivonuló szolgálathoz bekötött riasztó rendszerrel rendelkezik. Az ingatlan teljes berendezésével, felszerelésével, jelenlegi állapotában eladó, azonnal beköltözhető. [...]”

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!