Szabadszállás / Harta

2023.03.18. 09:12

Egy tiktokker vezette Jákob Zoltán 100 millió forintos autóját – videóval

Zoller Zsolt énekes, digitális tartalomgyártó vezette Jákob Zoltán luxusautóját.

baon.hu

Jákob Zoltán

Forrás: Jákob Zoltán hivatalos Instagram-oldala

Magyarország 37. leggazdagabb embere nem először tesz meglepő dolgot. A Szabadszálláson született, Hartán felcseperedő Jákob Zoltán egy olyan milliárdos, aki rengeteget jótékonykodik, támogatja a rászorulókat, a napokban például egy autista kisfiúnak biztosította a terápiára járásának anyagi hátterét, ám ezúttal egy tiktokkernek tette szebbé egy napját. Mondhatni vakmerően, hiszen átadta a volánt a 110 milliót érő Ferráriájában – figyelt fel rá a borsonline.hu.

A szerencsés  Zoller Zsolt énekes, digitális tartalomgyártó volt a vendége, akinek lehetősége volt meghajtani a sportautót. Zsoltot szinte lehetetlen kikerülni a TikTok platformon. Ő az, aki feldolgozásokat csinál a magyar slágerekből, a követői által írt szavakból komponál egy teljesen új dalt, vagy éppen a követőit foglalja versbe. Nemrég csinált egy dalt Jákob Zoliról is, ami olyan népszerű lett, hogy még Zolihoz is eljutott. Innen jött az ötlet, hogy Jákob vendégül lássa az előadót, aki utasként és sofőrként is kipróbálhatta a piros fenevadat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!