Exatlon/Videóval

2022.02.26. 08:44

Véget ért a játék Virág Andris számára

Medáljátékkal és párbajjal zárult pénteken a TV2 sport-reality műsora, az Exatlon Hungary All Stars nyolcadik hete. A kecskeméti karatebajnok búcsúzott a játékból.

K. N.

A harmadik párbajból nem tudott visszatérni Virág András. Fotó: TV2

A kecskeméti gimnazista, Herczeg-Kis Bálint kicsivel fél percen túl teljesítette az építkezéses pályát. A harmadik évad nyertese az ügyességi feladatnál jól indított, de az utolsó léccel meggyűlt a baja, így 01:09:17 idővel teljesítette a pályát.

A kecskeméti karatebajnok, Virág András utolsóként futott és nem tudta teljesíteni a 00:53:15-ös szintidőt, így egyik kecskeméti játékos sem jutott a TOP3-ba.

A medáljátékot végül Busa Gabriella és Somhegyi Krisztián nyerte.

A párbaj során Virág Andris Jósa Danny-vel küzdött a bentmaradásért.

Négy győzelemig mentek a versenyzők. Danny szerezte meg a vezetést a párbaj során, a második körben bár jobban ment a kecskeméti versenyzőnek az elsőhöz képest, végül a ismét gyorsabb volt ellenfele. A harmadik körben Andris 2-1-re szépített. A negyedik körben ismét Jósa Danny szerezte meg a pontot, ezzel 3-1-re növelte volna előnyét, de Andris elhasználta a medálját, így 2-1-ről folytatódott a játék. Az ötödik játszmában azonban ismét Virág Andris maradt alul, Jósa Danny pedig csak egy pontra volt ekkor a győzelemtől. A hatodik körben kapaszkodott a kecskeméti versenyző 3-2-vel zárult a játék. Végül a hetedik játszmában eldöntötte a párbajt Danny 4-2.

Virág Andris számára véget ért az Exatlon Hungary All Stars.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!