21°
10°

röplabda

Röplabda-Eb / 1 napja
Pénteken a társházigazda azeriek ellen kezd, majd a lengyelekkel és a németekkel mérkőzik a hétvégén a magyar női röplabda-válogatott az Európa-bajnokságon, amelyen hatalmas fegyvertény lenne, ha továbbjutna csoportjából.
röplabda / 6 napja
A múlt hétvégén a romániai Nagybányán szerepelt a KRC férficsapata. A hírös városi gárda két meccsen kikapott, egy találkozón győzött.
Jövő héten indul az Eb / 1 hete
Ludvig Zsolt szerint bravúr kell a magyar női röplabda-válogatott továbbjutásához a jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokság bakui csoportjából.
röplabda / 1 hete
Borbély Károly
Együtt a sportért, a sportszerető, edzett és egészséges fiatalokért! Akár ez is lehetne a mottója a Neumann János Egyetem és a RÖPKE Kecskeméti Röplabda Sportegyesület együttműködési megállapodásának.
a röplabda-eb elé / 1 hete
Alberto Salomoni szövetségi kapitány szerint a magyar női röplabda-válogatott Európa-bajnoki ellenfelei ugyan papíron erősebbek, azonban a gárda képes lehet meglepetést okozni a jövő héten Bakuban kezdődő kontinensviadalon.

Legolvasottabb

1
Traffipax Bács-Kiskun megyében
2
Halálra gázolt egy kamion egy gyalogost Solton
3
Hívja a rendőröket, ha látta Bozó Brigittát
4
Személyvonat és autó ütközött össze Bácsalmásnál
5
Magyarország legszebb birtoka Kecskemét határában van
Kecskemét
Hraskó István
Hetvenen kapták meg az idei Hunyadi-díjat
foci / 5 órája
Döntetlent játszott a Bayern 
Hazai pályán sem bírtak a Wolfsburggal.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik TÓTH ISTVÁNNÉ Dallos Margit temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PÁCSA ISTVÁN PÉTER kecskeméti lakos, 76 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása szeptember 27-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÁNDOR MIHÁLYNÉ Nagy Erzsébet 73 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 26-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Fájó szívvel tudatjuk, hogy KRNÁCS OTTÓNÉ Fodor Sára kecskeméti lakos, 72 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága jó feleségem, édesanyám, nagymamánk, anyósom KUN ISTVÁNNÉ Elefánti Irén OTP nyugdíjas 2017. szeptember 18-án, 75 éves korában súlyos betegségben elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2017. szeptember 26-án, 11.45 órakor a római katolikus szertartás szerint a kecskeméti Köztemetőben helyeztetjük örök nyugalomra. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
tiltakozás / 6 órája
Colin Firth nem felesége miatt vette fel az olasz állampolgárságot
vb-selejtező / 8 órája
Storck tizenkét légióst hívott a keretbe
Röplabda-Eb / 9 órája
Nincs meg a bravúr – kikaptak a röpis lányok
népes diáksereg / 9 órája
Így függ össze egy menyegzői ruha a tanulással
Fesztivál / 9 órája
Ezen a hétvégén tartják Temesváron a magyar napokat
karcos koncert / 10 órája
Októberben együtt zúz a Dürerben az Anathema és az Alcest