Sport Hírek

2008.01.03. 13:56

Maradnak a légiósok Kecskeméten

A férfi kosarasok szűkre szabott karácsonyi szabadságot kaptak. Az elmúlt év december 27-én az Univer-Kecskemét hazai játékosai már edzettek, a külföldi légiósok két-három nappal később csatlakoztak hozzájuk. Jogos az intenzív készülődés, hiszen a Zsoldos András irányította gárda szombaton már bajnokit játszik Zalaegerszegen.

R. I.

A sok mendemonda ellenére a csapat idegenlégiós állományának összetétele nem változott. Zsoldos András szakvezető és Sörös Jenő klubigazgató is megerősítette: jelen pillantban nincs napirenden bármelyik külföldi játékos szerződésének felbontása és új kosaras leigazolása!

A brazil Antonio Jefferson úgyanúgy ott volt a tegnap esti edzésen, mint Eric Fiegi, Larry Blair vagy Jakob Sigurdarson. A kisebb sérüléssel bajlódó Jefferson felépült, pályára léphet a következő megmérettetésen. Egyedül Szabó Zsolt bajlódik húzódással, de a zalaegerszegi meccsig ő is minden valószínűség szerint teljesen rendbe jön.

A bajnoki menetrend annyiban változott, hogy a Paks kérésére a január 14-ére kisorsolt Univer –  Atomerőmű SE-találkozót márciusra halasztották. Így aztán a kecskeméti szurkolók legközelebb január 25-én láthatják hazai pályán kedvenceiket. Ekkor az alaposan meggyengült MAFC együttesét fogadják a Messzi-csarnokban.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!